Popis
Balíčky bez kosti, 0,5-1 kg vakuově balené. Libové vepřové maso nejvyšší kvality a velmi pestrého užití.
Z kýty připravíte výborný oběd i slavnostní večeři, řízky přírodní i "klasiku" v trojobalu, soté, ragú, roládu, pečeni, guláš, perkelt či fondue.
Kýta je rovněž surovinou pro výrobu šunky - vařené, dušené i rolované. Také domácí výroba šunky se dnes opět stává hitem :-)
U prasnice přizůsobte adekvátně délku kuchyňské úpravy. Maso z prasnic, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti, vyžaduje však přiměřeně delší tepelnou úpravu, neboť má silnější svalová vlákna. Konzumujte pokud možno co nejdříve teplé.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář