Popis
V této BIO klobáse nenajdete žádnou chemii, pouze maso, koření a sůl. Klobásy jsou dle domácí receptury, v přírodním vepřovém střevě, uzené bukovým dřevem. Jsou přirozeně bezlepkové.
Použitím je klobása „univerzální“ - můžete ohřívat ve vodě, grilovat, opékat na ohni anebo použít i na vaření (např. do kyselice).
Balení: cca od 0,26 do 0,8 kg (po 2, 4 a 6 nožičkách) do vakua, na vyžádání lze i větší balení.
Složení: Složení: bio vepřové maso 77%, bio hovězí maso 19%, bio koření cca 2%, mořská sůl do 2%. Zcela jsme vyloučili veškerá "éčka".
Vzhledem k absenci konzervantů klobásu skladujte důsledně při teplotě 0 až 5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Kromě značky Vysočina - regionální produkt je Bio Sasovská klobása také držitelem certifikátu CEFF - potraviny bez chemie. Získala také ocenění Regionální potravina Vysočiny 2013 (toto ocenění je časově omezené a jeho platnost již vypršela).
Vhodné pro: grilování, opékání na ohni, ohřívání ve vodě
Trvanlivost: 10 dní od data balení
Ocenění, certifikáty:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.